När du spelar på nätet så står det ganska tidigt klart att det finns otroligt många olika spelbolag som lockar dig med flera olika bonusar och freespins. Dessutom ger vissa spelbolag ofta sken av att var absolut bäst. Dock så gäller det som konsument att inte gå på allt som står på internet. Det finns många olika saker att ta ställning till när du spelar på nätet. Det kan exempelvis handla om saker som spelbolagen inte gärna skyltar med.

Vad ska du tänka på när du väljer bingosajt?

När du väljer en bingosajt så gäller det att välja ett spelbolag som har alla de spelen du kan tänkas vilja spela under din aktiva karriär. Det kan handla om allt mellan att spela exempelvis casinospel som slots, Blackjack, Roulette eller poker. till att helt enkelt spela bingo. Om du inte är särskilt intresserad utav detta så kan du leta efter ett spelbolag som har en sportsbook. En sportsbook är en stor plattform med en massa spel på sporter. Det kan handla om spel som avgörs efter en hel säsong, eller spel som avgörs inom en minut. Exempelvis kan du på sportsbooken spela live. Det vill säga matcher som pågår under tiden du spelar på den. Om du exempelvis tittar på ditt favoritlag men känner att något är fel så kan du på vis märka att laget håller på att förlora. Då kan det vara bra att betta med hjärnan och spela på det andra laget istället. Utbudet är med andra ord väldigt viktigt när du väljer spelbolag.

Bonuserbjudanden och gratis spel

En annan viktig sak att tänka på när du väljer spelbolag är att se vilka bonusar som finns tillgängliga för varje sajt. Vissa bonusar är såklart bättre än andra men det finns många sätt att se på om en bonus är bra eller el. Något som de flesta brukar titta på när de väljer bonus är hur mycket bonusen måste omsättas. Vi pratas alltså om omsättningskrav. När du får en bonus på exempelvis 100% av din insättning så får spelaren på så sätt dubbel insättning på kortet. För att du inte ska kunna ta ut dessa pengar så måste du spela ett par gånger först för att sedan kunna ta ut. Därför är det otroligt viktigt att du noga tittat igenom hur många gånger bonusen ska omsättas. Ibland kan omsättningen vara otroligt hög, medans den hos andra spelbolag är tvärtom, det vill säga otroligt låg.

Support och hjälp

Något du också ska tänka på när du väljer spelbolag är att välja ett bolag som du enkelt kan komma i kontakt med om det skulle uppstå problem. Det finns tre olika sätt du kan nå en support. dels är det via mejl. Där skriver du din fråga och skickar iväg. Det brukar inte dröja länge innan spelbolaget hör av sig direkt för att hjälpa dig.

Något som blivit allt vanligare idag men som inte finns på alla spelsajter är möjligheten att live chatta med spelbolaget. det har däremot blivit allt vanligare för spelbolagen att du erbjuder denna tjänst, men du bör kontrollera det innan du registrerar dig.

Du kan också oftast kontakta spelbolaget via telefon om det skulle uppstå problem. Beroende på hur stort spelbolaget är internationellt så kan du ibland få möte en engelsk telefonist.

Vinna på bingosajter

Om du vill vinna dina vinster utan att betala skatt så gäller det att kika noggrant på spelbolagens hemsidan. Det gäller att spelbolaget har en spellicens inom EU för att du inte ska behöva betala någon skatt. Om du skulle spela med ett spelbolag som ligger utanför EU så kan du räkna med att vid vinst få betala en summa i skatt. Denna summa varierar dock beroende på vilket land du spelar i.

Fundera medan du väljer

Som du förstår så finns det en rad parametrar att tänka på när du bestämmer dig för att spela hos ett spelbolag. Dock finns det något som kan vara värt att lägga några minuter på, innan ni bestämmer er. Det finns idag otroligt många hemsidor som valt att fokusera på att lista de allra största spelbolagen. Dessutom har de skrivit en recension om hur spelbolagen fungerar, samt om det finns något du bör tänka på när du blir medlem där. Genom att grundligt gå igenom dessa recensionerna så kommer du förstå hur hela spelbolaget ser ut.

Glöm inte att aldrig spela för mer pengar än du har råd att förlora. Försök inte vinna tillbaka tidigare förluster. Spela för att det är kul, och inte för att du måste vinna pengar. Vi rekommenderar att du läser mer om Utopia Bingo och Mama Mia Bingo. Lycka till med spelandet!